Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ Morris

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών

Για την 13η αγωνιστική της Women's Football League, ο ΠΑΟΚ Morris ταξίδεψε στην Τρίπολη, προκειμένου να αντιμετωπίσει το Σάββατο 27 Ιανουαρίου και ώρα 13:45, τον τοπικό Αστέρα. 

Οι «Ισόβιες Πρωταθλήτριες» πέτυχαν το 12Χ12 στο πρωτάθλημα, μετά την επικράτησή τους επί των Ελπίδων Καρδίτσας με 0-6, και βρίσκονται σταθερά στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 36 βαθμούς. 

Απέναντί τους, ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος προέρχεται από την αναβολή του αγώνα κόντρα στις Σειρήνες Γρεβενών. Η ομάδα της Αρκαδίας βρίσκεται στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας 21 βαθμούς σε 11 αγώνες. 

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω του ACTION24. 

Για το παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, ο προπονητής του ΠΑΟΚ Morris, Θαλής Θεοδωρίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είναι το τελευταίο παιχνίδι του πρώτου γύρου, και ένα δεύτερο σερί εκτός έδρας, κόντρα σε μία ομάδα η οποία βρίσκεται σε καλή κατάσταση, έχει καλό επίπεδο, μία νέα ομάδα βέβαια. Εμείς οφείλουμε και θα παρουσιαστούμε, όπως σε όλα τα παιχνίδια, ανταγωνιστικοί, πιεστικοί, με στόχο να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να συνεχίσουμε να είμαστε στην κορυφή». 


Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2024
13η αγωνιστική, WFL
Δημοτικό Γήπεδο Φιλικών
13:45, Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ Morris (Action 24)